Збір на реабілітацію для Дмитра Форноляка

ЗБІР НА РЕАБІЛІТАЦІЮ ДМИТРА ЗА 6 МІСЯЦІВ
У РЕАБІЛІТАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ МОДРИЧІ (ЛЬВІВ)

Ціль

1 008 000 грн ($24,585)

0%
Накопичено: 0 грн

Бойовий Досвід

Дмитро Володимирович Форноляк, тридцятирічний старший стрілець 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону 72-ї бригади Білоцерківського району, з гідністю виконував свої обов’язки в зоні АТО. Він брав участь у захисті своєї Батьківщини, мужньо витримуючи всі випробування військової служби. За свої заслуги Дмитро отримав статус учасника бойових дій.

Історія Поранення 

29 квітня 2022 року, під час бойових дій у районі населеного пункту Нові Петрівці Київської області, Дмитро зазнав важкої черепно-мозкової травми. Це поранення стало для нього важким ударом, наслідком якого стала втрата значної частини функціональних можливостей тіла. Після отримання поранення він був визнаний інвалідом першої групи.

Діагноз

Важка черепно-мозкова травма.

Реабілітація

Попри важкі наслідки поранення, Дмитро продовжує боротися за своє життя та здоров'я. Він заново вчиться ходити, частково самостійно одягається і їсть, хоча мова його залишається слабкою. Дмитро вже не потребує памперсів і може користуватися туалетом за допомогою близьких. Він працює на комп’ютері та телефоні, що свідчить про поступове відновлення. На даний момент він проходить реабілітацію в центрі "Модричі" у Львові, де доба з доглядом коштує 5600 гривень. 

Збір коштів на реабілітацію

Реабілітаційний центр – Модричі (Львів). 1 доба з доглядом – 5600 грн.

Плановий термін перебування – 6 місяців - 1 008 000 грн ($24,585)

30 липня 2024
Донейт