Завершився проєкт "Для тих, хто чекає рідних з війни"

Завершився двомісячний проєкт Фонду "Після Служби" - психологічна група для жінок, що чекають рідних з війни.

У час, коли чоловіки об’єднуються на війні та в боротьбі здобувають надійних побратимів, жінки ж залишаються на самоті зі своїми переживаннями. Це проєкт для жінок та дівчат, які зустрінуть таких само як вони, з такими ж думками, сумнівами, почуттями. З таким само станом, який переживаєш, коли чекаєш рідну душу з війни.

«Я щаслива, що не одна така і що мене тут відчувають», – діляться учасниці.

Учасниці отримали можливість зустрічатися щотижня, протягом двох місяців, у групі з психологом та індивідуально на консультаціях. В рамках програми були проведені зустрічі з арттерапії та групи підтримки для тих, хто втратив близьких, а також було надано алгоритми дій і підтримку в таких ситуаціях.

Під керівництвом досвідчених психологів, учасниці мали можливість ділитися своїми думками, почуттями та досвідом з людьми, які також переживають подібні емоції. Це створює сприятливу атмосферу для взаємопідтримки, розвитку рішень та взаєморозуміння, що є надзвичайно важливим для психологічного стану жінок, що очікують на повернення своїх воїнів.

Основна мета проєкту полягає в наданні учасницям навичок емоційного саморегулювання, управління стресом та побудови здорових взаємовідносин. Програма допомагає родинам розуміти їхні потреби, зберігати енергію та позитивний настрій в той період, коли це найбільше важливо та необхідно. Окрім того, проєкт надає психологічну підтримку, розвиває стратегії для управління емоціями та роботи з травмою, а також надає індивідуальну підтримку та інформаційні ресурси.

Про анонси нових груп буде повідомлено в соц.мережах та на сайті - підписуйтесь на сторінки FacebookInstagram та Telegram Фонду "Після Служби".

23 червня 2023
Донейт