Відбувся тренінг для представників підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ

Відбувся тренінг для представників підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ

4-6 квітня 2024 року відбувся наш тренінг по організації патронатної служби для представників підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Протягом цих трьох днів учасники тренінгу вдосконалили свої знання про тонкощі військового права, про нюанси ведення медичного супроводу в закладах охорони здоров’я, про державні і приватні програми реабілітації та протезування, про особливості вшанування пам'яті Захисників України та про алгоритми комунікації з ветеранами, які застосовують кейс-менеджери Фонду «Після Служби».

Надзвичайно приємним є те, що слухачі тренінгу виявилися дуже кваліфікованими і обізнаними та мають глибоке розуміння предмету.

Ми вдячні нашим друзям, партнерам і спікерам - Олександр Віцан, Дмитро Ткаченко, Андрій Овчаренко, Тетяна Грубенюк, Олег Гущін, Олена Бєлячкова, Олександр Свириденко, Анастасія Володенкова, Михайло Хоменюк, Сергій Григоренко, Ярослав Павловський, Костянтин Татаркін.

Ви є найкращими фахівцями в своїй галузі! Дякуємо та дуже цінуємо, що ви завжди готові надати нам свою допомогу і підтримку.

Revived Soldiers Ukraine
«Без обмежень»
Простір Можливостей
Коаліція ветеранських просторів
Принцип
Медійна ініціатива за права людини
Благодійний Фонд «Кревні»

8 квітня 2024
Донейт