Збір на реабілітацію для Кирила Долгопола

ЗБІР НА РЕАБІЛІТАЦІЮ КИРИЛА ЗА 6 МІСЯЦІВ
У РЕАБІЛІТАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ МОДРИЧІ (ЛЬВІВ)

Ціль

1 008 000 грн ($24,585)

3%
Накопичено: 6 000 грн

Бойовий Досвід

Кирило Сергійович Долгопол, двадцятивосьмирічний розвідник підрозділу "Кракен", приєднався до своїх побратимів на передовій, щоб боротися за незалежність та безпеку своєї країни. Його служба вимагала високого рівня професіоналізму, сміливості та відданості, адже розвідка завжди була і залишається однією з найбільш небезпечних і важливих складових військової діяльності.

Історія Поранення 

1 березня 2022 року, під час артилерійського обстрілу Харківської обласної державної адміністрації, Кирило отримав важке поранення. Тільки-но він оформився на службу, як одразу піддався жорстокому удару долі - снаряд влучив у будівлю, де він перебував. Наслідком цього став важкий діагноз: черепно-мозкова травма та органічний розлад особистості, що кардинально змінили його життя. Кирило був визнаний інвалідом першої групи з найвищим ступенем інвалідності.

Діагноз

Важка черепно-мозкова травма. Органічний розлад особистості. Інвалід 1А групи.

Реабілітація

Незважаючи на важкі поранення, Кирило продовжує боротися за своє відновлення. Він проходить інтенсивну реабілітацію в центрі "Модричі" у Львові. Доба з доглядом у цьому центрі коштує 5600 гривень, а повний курс реабілітації на шість місяців становить 1 008 000 гривень ($24,585). Поступове відновлення та адаптація до нових умов життя вимагають значних зусиль і підтримки як з боку медичного персоналу, так і з боку близьких людей.

 

Збір коштів на реабілітацію

Реабілітаційний центр – Модричі (Львів). 1 доба з доглядом – 5600 грн.

Плановий термін перебування – 6 місяців - 1 008 000 грн ($24,585)

29 July 2024
Donate